YsYürükMuqe..!!
Admin Müge
nerdensinn ?? : (= UzayDan Geldiğimi söylemişmiydim!! :D :D :D [şaka )
İş/Hobiler :
Lakap :
Kişi sayfası Başarı Puanı: (999/999) Seviye: (999/999) Güçlük: (999/999)
|
Konu: Leyla ve güneş Ptsi Eyl. 01, 2008 6:58 am |
|
|
...aslın bana dönükken, yüzünü çevirme Leyla Gözlerimde biriken okyanusları bir tek senin eteğine dökebiliyorum N’olur anla...
Çölleri arşınlarken kurumuş sanki yüreğim, Dokunsam , dökülecek ömrümü de sıyırıp toprağa. İliklerime sağılmış kan, Çürüdükçe, bir masal daha tükeniyor –Tüketiyorum usulca-
-Ulu Tanrım- Bedenim de biriken her çamur topağın da, İçimde onlarca çocuğun başları kesiliyor. Dilim ise, Fatiha süresinin yakasına sarılıp Tek bir harfine sığınamayacak kadar küstah hala.
Ve... Utanç duvarlarımın arasına atmaya kıyamadığım ‘’Aşk’’ Şimdilerde ölüyor bıraktığım günah kokulu Avuçlar da.
Leyla... Sende bilirsin, sancılar için de doğurduğun yıldızlar da Ne çok severdim, O’nun cehenneminin ağzın da kül olmayı oysa.
Bazen başım da gezdirirdim Tanrıçamdı, Bazen dizlerime sarardım umutlarımdı Bazen de kelebek olup yanağıma konardı Ah! En coşkulu kahkahamdı. Dün dudakları arasında ki çamuru yüreğime damlattı. Sandım ki, yer yarılıp tekrar içime kapandı Ölmek, Kimsesiz kuşu vurmak kadar ucuzmuş Leyla bir kez daha hatırlattı.
Leyla... Karanlığına gelip, ürkek kedi gibi sokuluşlarımdan korkma Bırak... Secde etsin acılarım ayakucunda doya doya Hıçkırık nöbetlerimi boğazımda intihara bırakma. Bütün dinler geçmiş sevaplarıma sırt çevirecek olsa da, Sana ibadet etmeye geldim Al beni her seher vakti koynuna. Girmesin göz perdelerimi aralayıp güneş İçimde kuruttuğu tarlalara. Sahi; Söylesene bu günlerde ihanet kaç para?
Dipnot; Leyla, Arapça da çok karanlık gece demek....
Hakan Can Öztürk |
|
ecem*bkc
Admin Ecem
nerdensinn ?? : erenimin kalbinden
İş/Hobiler : pc tw kitap xD
Lakap : Lan3tLy_q3dy xD xD
Kişi sayfası Başarı Puanı: (999/999) Seviye: (999/999) Güçlük: (999/999)
|
Konu: Geri: Leyla ve güneş Salı Eyl. 02, 2008 2:44 am |
|
|
saol |
|
gülçin&selin
Yeni Hepsici
nerdensinn ?? :
İş/Hobiler :
Lakap :
Kişi sayfası Başarı Puanı: (999/999) Seviye: (0/0) Güçlük: (0/0)
|
Konu: Geri: Leyla ve güneş Çarş. Eyl. 03, 2008 2:23 am |
|
|
saol |
|