Grup Hepsi Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grup Hepsi Fan Club

Grup Hepsi Fan Club

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

yasemin(grup hepsiden degıl)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
eLif_ gÜlÇinN
EmekLi :)
EmekLi :)
1 2
eLif_ gÜlÇinN
3 4

Kadın
Yaş : 27 Kayıt tarihi : 05/08/08 Mesaj Sayısı : 60 nerdensinn ?? : gülçinimin kalbınden İş/Hobiler : dans etmek, muzık dınlemek,sarkı soylemek laptop oynamak,tv ızlemek,telefon ıle vakıt gecırmek Lakap : elo
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
yasemin(grup hepsiden degıl) Img_left999/999yasemin(grup hepsiden degıl) Empty_bar_bleue  (999/999)
Seviye:
yasemin(grup hepsiden degıl) Exp0/0yasemin(grup hepsiden degıl) Empty_bar_bleue  (0/0)
Güçlük:
yasemin(grup hepsiden degıl) Mp0/0yasemin(grup hepsiden degıl) Empty_bar_bleue  (0/0)

yasemin(grup hepsiden degıl) Vide
MesajKonu: yasemin(grup hepsiden degıl)   yasemin(grup hepsiden degıl) Icon_minitimeSalı Ağus. 05, 2008 6:35 am

Bilinmezliklerle dolu ömrümün
Bilinen tek gerçeği
Vazgeçilmezim
Gönül köşkümün kraliçesi
Yasemin

Yağmur mu yağardı avuçlarına
Ben ıslanırdım o vakitler
Gecenin karanlığı korkutur muydu seni
Ben incinirdim o saatler
Sen ağlarken bilmem neden
Ben gülmeleri yitirmiş bir öksüz
Ve gözyaşları seller gibi
Şimdi geçmişin faydasızlığını bırakıversem
Ellerini tutup sana senin adınla
Her defasında heyecandan tam telaffuz edemediğim
Söylediğim vakitlerde de gözlerine bakamadığım
Artık yeter deyip söyleyeceğim
Ve gözlerine bakıp
Yasemin

Dünyanın telaşından yoksun
Bir senin varlığınla avunsam
Sevsem,söylesem,öpsem,koklasam
Ve sende
Sevsen,söylesen,öpsen,koklasan
Mümkün müdür bu hallerde,bu vakitlerde

Ah Yasemin ah!
Sana kavuşmanın umuduyla kavuşamadım mutluluğa
Ve şimdi gidiyorsun
Ölümlü bir yolun ıssızlığında
Biter miydi bu hikaye böyle
Yaralı,acılı,bol sancılı
Beni yaşatan senin aşkın
Yokluğunda aşkın yaşar mı?
Hasret mi alacak büsbütün
Sol taraftaki yerini
Bu yanlızlığımla nasıl göreceğim
Yakını,yarını ve sonraları
Hangi beden seni bana unutturacak
Ya da tekrar yaşatacak
Neden cevap vermiyorsun Yasemin
Bende ölüp gitsem
Herşey tümden bitse
Kapansa bu kapanmaz yara
Yeni bir aşkla soluklansam
Olur mu dersin Yasemin...
cemre&gözde
Tatlı Hepsici
Tatlı Hepsici
1 2
cemre&gözde
3 4

Kadın
Yaş : 31 Kayıt tarihi : 04/08/08 Mesaj Sayısı : 172 nerdensinn ?? : cemremin kalbinden İş/Hobiler : Lakap :
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
yasemin(grup hepsiden degıl) Img_left999/999yasemin(grup hepsiden degıl) Empty_bar_bleue  (999/999)
Seviye:
yasemin(grup hepsiden degıl) Exp0/0yasemin(grup hepsiden degıl) Empty_bar_bleue  (0/0)
Güçlük:
yasemin(grup hepsiden degıl) Mp0/0yasemin(grup hepsiden degıl) Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: yasemin(grup hepsiden degıl)   yasemin(grup hepsiden degıl) Icon_minitimeÇarş. Ağus. 06, 2008 5:24 am

saoll
http://www.grup-hepsiciler.benimforum.net
DadLu_MheLek
Admin Şerife
Admin Şerife
1 2
DadLu_MheLek
3 4

Kadın
Yaş : 28 Kayıt tarihi : 28/07/08 Mesaj Sayısı : 950 nerdensinn ?? : bilmem.... İş/Hobiler : yüsme,BASKETBAAL,bilqisayar vb. Lakap : mnyk_glçnci
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Seviye:
yasemin(grup hepsiden degıl) Exp999/999yasemin(grup hepsiden degıl) Empty_bar_bleue  (999/999)
Güçlük:
yasemin(grup hepsiden degıl) Mp999/999yasemin(grup hepsiden degıl) Empty_bar_bleue  (999/999)

MesajKonu: Geri: yasemin(grup hepsiden degıl)   yasemin(grup hepsiden degıl) Icon_minitimeÇarş. Ağus. 06, 2008 6:59 am

saol
ecem*bkc
Admin Ecem
Admin Ecem
1 2
ecem*bkc
3 4

Kadın
Yaş : 28 Kayıt tarihi : 28/07/08 Mesaj Sayısı : 1222 nerdensinn ?? : erenimin kalbinden İş/Hobiler : pc tw kitap xD Lakap : Lan3tLy_q3dy xD xD
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Seviye:
yasemin(grup hepsiden degıl) Exp999/999yasemin(grup hepsiden degıl) Empty_bar_bleue  (999/999)
Güçlük:
yasemin(grup hepsiden degıl) Mp999/999yasemin(grup hepsiden degıl) Empty_bar_bleue  (999/999)

MesajKonu: Geri: yasemin(grup hepsiden degıl)   yasemin(grup hepsiden degıl) Icon_minitimeÇarş. Ağus. 06, 2008 7:57 am

saol
DadLu_MheLek
Admin Şerife
Admin Şerife
1 2
DadLu_MheLek
3 4

Kadın
Yaş : 28 Kayıt tarihi : 28/07/08 Mesaj Sayısı : 950 nerdensinn ?? : bilmem.... İş/Hobiler : yüsme,BASKETBAAL,bilqisayar vb. Lakap : mnyk_glçnci
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Seviye:
Güçlük:

MesajKonu: Geri: yasemin(grup hepsiden degıl)   yasemin(grup hepsiden degıl) Icon_minitimeSalı Ağus. 12, 2008 3:58 pm

nerden buldun???
£lm@ ş£k£r!
Yeni Hepsici
Yeni Hepsici
1 2
3 4

Kadın
Yaş : 28 Kayıt tarihi : 12/08/08 Mesaj Sayısı : 80 nerdensinn ?? : y@s€w!n!n k@B!nd£NN İş/Hobiler : Lakap : C@tLLLLLLLL@k
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Seviye:
Güçlük:

MesajKonu: Geri: yasemin(grup hepsiden degıl)   yasemin(grup hepsiden degıl) Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 2:58 am

sağol
http://www.yosycilerburayaa.tr.gg

yasemin(grup hepsiden degıl)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası