Grup Hepsi Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grup Hepsi Fan Club

Grup Hepsi Fan Club

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

gs nin diğer takımlardan farkı ne

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
YsYürükMuqe..!!
Admin Müge
Admin Müge
1 2
YsYürükMuqe..!!
3 4

Kadın
Yaş : 28 Kayıt tarihi : 01/08/08 Mesaj Sayısı : 882 nerdensinn ?? : (= UzayDan Geldiğimi söylemişmiydim!! :D :D :D [şaka ) İş/Hobiler : Lakap :
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
gs nin diğer takımlardan farkı ne Img_left999/999gs nin diğer takımlardan farkı ne Empty_bar_bleue  (999/999)
Seviye:
gs nin diğer takımlardan farkı ne Exp999/999gs nin diğer takımlardan farkı ne Empty_bar_bleue  (999/999)
Güçlük:
gs nin diğer takımlardan farkı ne Mp999/999gs nin diğer takımlardan farkı ne Empty_bar_bleue  (999/999)

gs nin diğer takımlardan farkı ne Vide
MesajKonu: gs nin diğer takımlardan farkı ne   gs nin diğer takımlardan farkı ne Icon_minitimePaz Ağus. 10, 2008 4:57 pm

??
http://cegyhepsiciler.forumy.biz
ecem*bkc
Admin Ecem
Admin Ecem
1 2
ecem*bkc
3 4

Kadın
Yaş : 28 Kayıt tarihi : 28/07/08 Mesaj Sayısı : 1222 nerdensinn ?? : erenimin kalbinden İş/Hobiler : pc tw kitap xD Lakap : Lan3tLy_q3dy xD xD
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
gs nin diğer takımlardan farkı ne Img_left999/999gs nin diğer takımlardan farkı ne Empty_bar_bleue  (999/999)
Seviye:
gs nin diğer takımlardan farkı ne Exp999/999gs nin diğer takımlardan farkı ne Empty_bar_bleue  (999/999)
Güçlük:
gs nin diğer takımlardan farkı ne Mp999/999gs nin diğer takımlardan farkı ne Empty_bar_bleue  (999/999)

MesajKonu: Geri: gs nin diğer takımlardan farkı ne   gs nin diğer takımlardan farkı ne Icon_minitimePtsi Ağus. 11, 2008 1:42 am

farkı yokki ezikkk Very Happy
http://www.grup-hepsiciler.benimforum.net
YsYürükMuqe..!!
Admin Müge
Admin Müge
1 2
YsYürükMuqe..!!
3 4

Kadın
Yaş : 28 Kayıt tarihi : 01/08/08 Mesaj Sayısı : 882 nerdensinn ?? : (= UzayDan Geldiğimi söylemişmiydim!! :D :D :D [şaka ) İş/Hobiler : Lakap :
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Seviye:
Güçlük:

MesajKonu: Geri: gs nin diğer takımlardan farkı ne   gs nin diğer takımlardan farkı ne Icon_minitimeSalı Ağus. 12, 2008 2:12 pm

bncede !! farı yok ezik!!
http://cegyhepsiciler.forumy.biz
kuşadası güzeli meryem
Tatlı Hepsici
Tatlı Hepsici
1 2
kuşadası güzeli meryem
3 4

Kadın
Yaş : 28 Kayıt tarihi : 14/08/08 Mesaj Sayısı : 169 nerdensinn ?? : kuşadasıı İş/Hobiler : Lakap : yasminci
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Seviye:
Güçlük:

MesajKonu: Geri: gs nin diğer takımlardan farkı ne   gs nin diğer takımlardan farkı ne Icon_minitimePerş. Ağus. 14, 2008 2:23 am

bütün takımlardan dha üstün
nurten*alemdar
Tatlı Hepsici
Tatlı Hepsici
1 2
nurten*alemdar
3 4

Kadın
Yaş : 30 Kayıt tarihi : 04/08/08 Mesaj Sayısı : 161 nerdensinn ?? : İSTANBUL/FATİH-BALAT İş/Hobiler : ANAOKULU ÖĞRETMENİ OLMAK VE KENDİ KREŞİMİ AÇMAK Lakap :
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Seviye:
gs nin diğer takımlardan farkı ne Exp0/0gs nin diğer takımlardan farkı ne Empty_bar_bleue  (0/0)
Güçlük:
gs nin diğer takımlardan farkı ne Mp0/0gs nin diğer takımlardan farkı ne Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: ULTASLAN   gs nin diğer takımlardan farkı ne Icon_minitimePerş. Ağus. 14, 2008 1:19 pm

FARKIMIZ AVRUPA FATİHİ OLMAMIZ
http://www.grup-hepsi.fan.biz
Misafir
Misafir
1 2
Anonymous
3 4

MesajKonu: Geri: gs nin diğer takımlardan farkı ne   gs nin diğer takımlardan farkı ne Icon_minitimeCuma Ağus. 22, 2008 7:27 am

sana katılıyorum bu arada adminlerin ezik demesi hiç hoş değil yorum yazmayın olsun bitsin biz fenerbahçe bölümüne yorum yazarsak uyarı bile alabiliriz ama adminsiniz diye siz ayrıcalıklısınız oh valla ben de bu siteyi çok güzel bi site sanmıştım 3. mesajan sonra fos çıktığını anladım isterseniz şimdi banlayın ama galatasarayın asıl farkı daha çok türk futbolcu yetiştirmesi (galatasaray ardanın sayesinde en pahalı türk takımı seçildi ve bizim arda sizin güizayı bu konuda geçti.)kusura bakmayın söylemesem içimde kalırdı isterseniz şimdi banlayın ezik derkende uefa kupasını türkiyeye kimin getirdiğini unutmayın asıl ezik sizsiniz yıldız futbolcu getirdiniz carlos diye siz ezik olunca o napsın hala sinirim geçmedi ya ben sizden daha fanatiğim bnmde sitem var ama ben böyle üyelere yansıtmıyorum yaptıklarımı alın bakın alın işte reklam da yapıyorum http://gruphepsicilercetesi.eniyiforum.net/forum.htm
ilayda*ergl
İyi Hepsici
İyi Hepsici
1 2
ilayda*ergl
3 4

Kadın
Yaş : 27 Kayıt tarihi : 04/08/08 Mesaj Sayısı : 368 nerdensinn ?? : gülçinimin kalbindenn İş/Hobiler : kitap okumak pc oynamak evcilik oynamak Lakap : iloşş
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Seviye:
gs nin diğer takımlardan farkı ne Exp0/0gs nin diğer takımlardan farkı ne Empty_bar_bleue  (0/0)
Güçlük:
gs nin diğer takımlardan farkı ne Mp0/0gs nin diğer takımlardan farkı ne Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: gs nin diğer takımlardan farkı ne   gs nin diğer takımlardan farkı ne Icon_minitimeSalı Eyl. 02, 2008 6:28 am

ecem*bkc demiş ki:
farkı yokki ezikkk Very Happy

ecem*bkc doğru söylüyor

gs nin diğer takımlardan farkı ne

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası