ecem*bkc
Admin Ecem
nerdensinn ?? : erenimin kalbinden
İş/Hobiler : pc tw kitap xD
Lakap : Lan3tLy_q3dy xD xD
Kişi sayfası Başarı Puanı: (999/999) Seviye: (999/999) Güçlük: (999/999)
|
Konu: Orhan Gencebay Salı Ağus. 12, 2008 5:40 am |
|
|
Orhan Gencebay
Sanatçı kim diyorsan işte yanıtı Söz ve müzik Orhan Gencebay Bilgi ve duygusallığın kanıtı Söz ve müzik Orhan Gencebay
Bin nasihata bedel her sözü Oya oya besteleri konuşan sazı Bir devrin öncüsü farklı tarzı Söz ve müzik Orhan Gencebay
Ne imaj değiştirdi ne ahlakını Hiç şoke etmedi seven halkını Gördük böylece olgunluğun farkını Söz ve müzik Orhan Gencebay
Olaylı aşklarıyla gündeme gelmedi Kişiliğinden hiç birgün ödün vermedi Öyle medyalardan destek görmedi Söz ve müzik Orhan Gencebay
Eski bir şarkı ezberleyenler star gibi Magazin tarlasına tohum atar gibi Burnumuzun dibinde biterler mantar gibi Fark burada işte Orhan Gencebay
Anlaşılmaz sözler bozuk ritim Batı müzik diye yanlış eğitim Türk müziği kalmayacak yetim Söz ve müzik Orhan Gencebay
Çok şey var yazılıp çizilecek Yazarsam çok kişi üzülecek Dayanamam göz pınarım çözülecek Söz ve müzik Orhan Gencebay
Hep bizimle oldun dahada var ol Eşinle dostunla sağlıklı ihtiyar ol Sağol evlat sende BERHUDAR ol Söz ve müzik Orhan Gencebay Hacı Timurtaş |
|
YsYürükMuqe..!!
Admin Müge
nerdensinn ?? : (= UzayDan Geldiğimi söylemişmiydim!! :D :D :D [şaka )
İş/Hobiler :
Lakap :
Kişi sayfası Başarı Puanı: (999/999) Seviye: (999/999) Güçlük: (999/999)
|
Konu: Geri: Orhan Gencebay Salı Ağus. 12, 2008 2:37 pm |
|
|
saol |
|