Grup Hepsi Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grup Hepsi Fan Club

Grup Hepsi Fan Club

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

== Bana Bir Sarki Söyle ==

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
ecem*bkc
Admin Ecem
Admin Ecem
1 2
ecem*bkc
3 4

Kadın
Yaş : 28 Kayıt tarihi : 28/07/08 Mesaj Sayısı : 1222 nerdensinn ?? : erenimin kalbinden İş/Hobiler : pc tw kitap xD Lakap : Lan3tLy_q3dy xD xD
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
== Bana Bir Sarki Söyle == Img_left999/999== Bana Bir Sarki Söyle == Empty_bar_bleue  (999/999)
Seviye:
== Bana Bir Sarki Söyle == Exp999/999== Bana Bir Sarki Söyle == Empty_bar_bleue  (999/999)
Güçlük:
== Bana Bir Sarki Söyle == Mp999/999== Bana Bir Sarki Söyle == Empty_bar_bleue  (999/999)

== Bana Bir Sarki Söyle == Vide
MesajKonu: == Bana Bir Sarki Söyle ==   == Bana Bir Sarki Söyle == Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 9:35 am

Özledim sesini ne olur konus
Bir gül açtir zamanlarin ötesinden
Karanliklar içindeyim, kapkarayim bugün gel
Gök mavisinden, deniz mavisinden

Bana bir sarki söyle
Içimde bir sey kimildiyor
Gözlerim kan çanagi, yorgunum, uykusuzum
Bir baksana ne haldeyim deli divâne
Yaraliyim, çaresizim, umutsuzum

Bana bir sarki söyle
Yagmur ol yag üstüme, günes ol isit
Dokul karanligima isiklar gibi
Al beni, en uzaklara götür
Sesin aksin içimde bir pinar gibi

Bana bir sarki söyle
Bütün renkleri kat birbirine
Buram buram bir turuncu getir geçen yazdan
Bir tüy gibi, bir bahar dali gibi
Hafiften, inceden, güzelden, en beyazdan

Bana bir sarki söyle
Bazan kar nasil hazin yagar bilirsin
Kursuni bir gökyüzünden aglamakli
Iste öyleyim, kapkarayim bugün gel
En hüzünlü sesinle, en dokunakli
Bana bir sarki söyle...

----------------
http://www.grup-hepsiciler.benimforum.net
DadLu_MheLek
Admin Şerife
Admin Şerife
1 2
DadLu_MheLek
3 4

Kadın
Yaş : 28 Kayıt tarihi : 28/07/08 Mesaj Sayısı : 950 nerdensinn ?? : bilmem.... İş/Hobiler : yüsme,BASKETBAAL,bilqisayar vb. Lakap : mnyk_glçnci
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
== Bana Bir Sarki Söyle == Img_left999/999== Bana Bir Sarki Söyle == Empty_bar_bleue  (999/999)
Seviye:
== Bana Bir Sarki Söyle == Exp999/999== Bana Bir Sarki Söyle == Empty_bar_bleue  (999/999)
Güçlük:
== Bana Bir Sarki Söyle == Mp999/999== Bana Bir Sarki Söyle == Empty_bar_bleue  (999/999)

MesajKonu: Geri: == Bana Bir Sarki Söyle ==   == Bana Bir Sarki Söyle == Icon_minitimePerş. Ağus. 14, 2008 8:59 am

saol
cemre&gözde
Tatlı Hepsici
Tatlı Hepsici
1 2
cemre&gözde
3 4

Kadın
Yaş : 31 Kayıt tarihi : 04/08/08 Mesaj Sayısı : 172 nerdensinn ?? : cemremin kalbinden İş/Hobiler : Lakap :
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Seviye:
== Bana Bir Sarki Söyle == Exp0/0== Bana Bir Sarki Söyle == Empty_bar_bleue  (0/0)
Güçlük:
== Bana Bir Sarki Söyle == Mp0/0== Bana Bir Sarki Söyle == Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: == Bana Bir Sarki Söyle ==   == Bana Bir Sarki Söyle == Icon_minitimeSalı Eyl. 02, 2008 4:27 am

saoL
ecem*bkc
Admin Ecem
Admin Ecem
1 2
ecem*bkc
3 4

Kadın
Yaş : 28 Kayıt tarihi : 28/07/08 Mesaj Sayısı : 1222 nerdensinn ?? : erenimin kalbinden İş/Hobiler : pc tw kitap xD Lakap : Lan3tLy_q3dy xD xD
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Seviye:
Güçlük:

MesajKonu: Geri: == Bana Bir Sarki Söyle ==   == Bana Bir Sarki Söyle == Icon_minitimeSalı Eyl. 02, 2008 5:15 am

bişey değil
gülçin&selin
Yeni Hepsici
Yeni Hepsici
1 2
gülçin&selin
3 4

Kadın
Yaş : 26 Kayıt tarihi : 04/08/08 Mesaj Sayısı : 145 nerdensinn ?? : İş/Hobiler : Lakap :
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Seviye:
== Bana Bir Sarki Söyle == Exp0/0== Bana Bir Sarki Söyle == Empty_bar_bleue  (0/0)
Güçlük:
== Bana Bir Sarki Söyle == Mp0/0== Bana Bir Sarki Söyle == Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: == Bana Bir Sarki Söyle ==   == Bana Bir Sarki Söyle == Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03, 2008 2:16 am

saol

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası