~Zehra~
Yeni Hepsici
nerdensinn ?? : İZMİR
İş/Hobiler : çokk hanqi birini yasm
Lakap : barbie
Kişi sayfası Başarı Puanı: (999/999) Seviye: (0/0) Güçlük: (0/0)
|
Konu: Yeni Evli Çift:) Ptsi Ağus. 18, 2008 7:54 am |
|
|
2 haftalık evli bir çift. Adam bir aksam yalnız başına çıkıp arkadaşlarıyla eğlenmek ister... Karısına der ki :
"Sevgilim, ben çıkıyorum"
Karisi sorar:
"Nereye gidiyorsun hayatim?" "Bara gidiyorum bir tanem arkadaşlarımla bişeyler içeceğiz..." > Karısı :
"Aman da aman benim kocacığım içki mi istiyormuş" diye hemen mini bar?a Koşar ve 12 ülkeden 25 değişik içki çeşidini adamın karsısına koyar...
Adam bunun üzerine:
"Benim düşünceli tatlı sevgilim" der. "çok teşekkür ederim, ama Barda... Biliyorsun. Buz gibi Bardakta."
Adam daha cümlesini bitiremeden kadın hemen mutfağa koşar, derin Dondurucudan çıkardığı bardağı kosa kosa adama getirir...
"Aman da aman benim askım içkisini buz gibi bardakta mı içmek İstiyormuş. Al bakalım" diye bardağı adama verir... Adam şokta. > "Benim güzel kurabiyem" der. "ama barda buz gibi içkimi içerken Yanında yediğim çerezler... Bilsen canim nasıl çekti. Sana söz, 2?3 Saat içinde döneceğim."
"Aman da aman benim canimin içi kocacığım çerez mi istiyormuş" Diye koşa koşa içeri gider... Döndüğünde bir tepside 15 çeşit çerez fıstık, Fındık, ne ararsanız tabaklara konmuş olarak adama getirir...
Adam artik dudaklarını ısırmaya başlamıştır ve son bir güçle Kadına der ki:
"Ama benim güzel meleğim, barda biliyorsun hani arkadaş arkadaşa Ortamda. yav erkek erkeğe bir muhabbet vardır bilirsin, hani biz kendi Aramızda biraz "rahat" konuşuruz.
Ve kadın ona gülümser:
"Aman da aman benim bitanecik kocacığım erkek erkeğe rahat Muhabbet Etmek mi istiyormuş... O zaman...
BANA BAK OGLUM AL ŞU LANET OLASI İÇKİNİ BARDAĞINA DOLDUR VE ÇEREZLERİNİ DE YE ZIKKIMLAN, HİÇBİRYERE GİTMİYORSUN! ANLADIN MI? KOÇÇUUUMMMM. |
|
DadLu_MheLek
Admin Şerife
nerdensinn ?? : bilmem....
İş/Hobiler : yüsme,BASKETBAAL,bilqisayar vb.
Lakap : mnyk_glçnci
Kişi sayfası Başarı Puanı: (999/999) Seviye: (999/999) Güçlük: (999/999)
|
Konu: Geri: Yeni Evli Çift:) Salı Ağus. 19, 2008 1:27 am |
|
|
saol |
|